Morkų ir bulvių košė
Morkų ir bulvių košė
Košė – puikus pasirinkimas ne tik pusryčiams, bet ir pietums ar vakarienei. Jų nauda jau seniai niekas neabejoja. Košės ne tik skanu bei maistinga. Ji taip pat padeda išvengti įvairiausių negalavimų. Morkų ir bulvių košė gerina virškinimą. Suvalgę jos jausitės lengviau ir bendra savijauta bus geresnė.
Reikia:
– 1 didelė morka (160 g)
– 2 bulvės (140 g)
– ½ dubenėlio grietinės (50 ml)
Gaminimas:
1. Gerai nuplaukite ingredientus.
2. Nuskuskite bulves ir morką.
3. Supjaustykite ingredientus taip, jog tilptų į sulčiaspaudę.
4. Supjaustytas daržoves išvirkite.
5. Spauskite išvirtas daržoves su Kuvings lėtaeige sulčiaspaude.
6. Gautą tyrę sumaišykite su grietine.
253 Cal
* Naudokite ledų gaminimo sietelį
Comments are closed