Navigacija

Prekių krepšelyje prekių dar nėra.

Sulčiaspaudė Kuvings Silent Juicer EVO – 820GM (Tamsiai pilka) NS – 1226CEC

Grįžti į ankstesnį puslapį
Plačiau

Papildoma informacija

Svoris 10 kg
Modelis

Priedas

Spalva

Greitis

Galia

Įtampa

Išmatavimai

Svoris

Sulčiaspaudės dubens talpa

Sulčių išorinio dubens talpa

Naudojimas

Garantija

Medžiagos

, , , ,

Kilmės šalis

Aprašymas

Aprašymas

Naujas 5 kartos “O” formos vartomas dėtuvės kaušelis yra platesnis, nei kitų modelių, kad būtų lengviau spausti sultis. Su platesne 82mm produktų įdėjimo anga sumažinsite sulčių spaudimo ir produktų paruošimo laiką. Galėsite įmesti nepjaustytus vaisius, todėl greitai išspausite sultis.

Stilingas dizainas ir premium klasės kokybė. Naujas odos tekstūros dizainas priekinėje korpuso dalyje suteikia prabangos pojūtį.

Nuo šiol būgno dangtis turi 4 fiksavimo taškus vietoj 3. Šis patobulinimas būgno rinkinį padaro tvirtesnį ir stabilesnį, padidina ilgaamžiškumą ir išstumiamąją galią.

Viršutinė tirščių išleidimo angos dalis yra atvira, o plotis yra didesnis, nei ankstesnių modelių, kas leidžia lengvai išvalyti smulkius likučius.

Vartomas dėtuvės kaušelis yra sukurtas tam, kad vaikai neįkištų rankos į produktų metimo angą, ir tai yra universalus dizainas, kurį galima patogiai ir saugiai naudoti visiems.

Su atskirai įsigyjamu citrusinių vaisių spaudimo priedu galima išspausti savitas citrusinių vaisių sultis su pluošto struktūra, todėl kas kartą galėsite mėgautis šviežiomis sultimis.

Sulčių ir tirščių indai yra pagaminti iš „Tritano“, kuriame nėra aplinkai žalingo bisfenolio A, o sulčių tinklelis ir sraigtas – iš saugaus ir patvaraus ULTEMO.

Atsiliepimai (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Parašykite pirmą atsiliepimą apie “Sulčiaspaudė Kuvings Silent Juicer EVO – 820GM (Tamsiai pilka) NS – 1226CEC”

Jums gali patikti

Tirštų kokteilių sietelis + Ledų gaminimo sietelis

Pakuotėje rasite: - Tirštų kokteilių sietelį - Ledų gaminimo sietelį
Nuo: 44.99

Kuvings citrusinių vaisių spaudyklė

Naujiena! Citrusinių vaisių spaudyklė Kuvings sulčiaspaudėms. Tinka modeliams C9500 ir B6000.
44.99

Sulčiaspaudės sietelis didelėmis skylutėmis

Pakuotėje rasite: - Kuvings sulčiaspaudės sietelį didelėmis skylutėmis Sietelio apačios skersmuo - 8,5 cm
39.99

[Laikinai neturime] Sulčiaspaudės sietelis didelėmis skylutėmis Kuvings C9500, Evo, Chef modeliams

Pakuotėje rasite: - Kuvings sulčiaspaudės sietelį didelėmis skylutėmis
39.99

Kuvings smulkintuvas

Pakuotėje rasite: - Kuvings smulkintuvą
33.30

SULČIASPAUDĖ KUVINGS B6000GM PLUS NS – 621CEM

Pakuotėje rasite: - Sulčiaspaudės pagrindą - Sulčių spaudimo dubenį - Sukamąjį šepetėlį - Koštuvą/sietelį - Išspaudimo sraigtą - Būgno dangtį - Stūmiklį - Tyrės puodelį - Sulčių puodelį - Sukamąjį šepetį - Valymo šepetėlį - Naudojimo instrukciją
329.99

LĖTAEIGĖ SULČIASPAUDĖ KUVINGS B8200GM

Svoris 10 kg Išmatavimai 228 x 208 x 448 cm Modelis B8200 Priedas „Smart Cap“ dangtelis Spalva Balta Greitis Lėtaeigė, 60 apsisukimų per minutę Galia 240 W Įtampa 230 V Išmatavimai 228 x 208 x 448(PGA) mm Svoris Neto svoris 6,7 kg / Bendras svoris 10 kg Sulčiaspaudės dubens talpa 400ml Sulčių išorinio dubens talpa 1000 ml Naudojimas Ne ilgiau kaip 30 min. be pertraukos Garantija Varikliui 10 metų / Likusioms dalims 24 mėn. Medžiagos ABS, Be bisfenolio A, PC, Tritan, Ultem Kilmės šalis Pietų Korėja
399.99 299.00

Sulčiaspaudė KUVINGS REVO830W (balta) ( KSP-2428CE )

Atnaujintas sraigtas leidžia spausti produktus su minimaliu jų paruošimu. Dviguba spaudimo anga leidžia greičiau ir lengviau spausti sultis Didesnis sulčių išeiga su mažiau minkštimo Idealus pasirinkimas spausti salierams Galimi papildomi priedai- citrusinių vaisių, kokteilių. Papildomas valymo šepetys tam, kad greitai išvalytumėte Saugi konstrukcija. Naujas dar galingesnis variklis
629.99

Išmanioji Sulčiaspaudė Kuvings Health Friend Motiv1 GM_M

Pakuotėje rasite: - Sulčiaspaudės pagrindą - Sulčių spaudimo dubenį - Sukamąjį šepetėlį - Koštuvą/sietelį - Išspaudimo sraigtą - Būgno dangtį - Stūmiklį - Tyrės puodelį - Sulčių puodelį - Sukamąjį šepetį - Valymo šepetėlį - Naudojimo instrukciją - Receptų knygą  
699.99 499.00