Sojų pienas
Sojų pienas
Sojų pieno gėrimas padeda numesti svorio ir sumažinti vėžio riziką, dėl šiose pupelėse esančio fitoestrogenų. Jis taip pat geras kalcio šaltinis. Norint išgauti skaidresnį pieną, jį reiktų spausti porą kartų. Likusios išspaudos gali būti panaudojamos maisto gaminimui. Priklausomai nuo skonio, galima dar pridėti vandens, druskos, cukraus, špinatų, morkų ar riešutų.
Reikia:
– Sojų pupelės (150 g)
Gaminimas:
1. Gerai nuplaukite sojų pupeles ir palikite jas mirkti bent 8 valandas.
2. Virkite pupeles virš vidutinės ugnies tol, kol jos taps minkštos (apie 7 – 10 minučių).
3. Atvėsinkite.
4. Supjaustykite pupeles su Kuvings lėtaeige sulčiaspaude. Spaudžiant pasirūpinkite, jog pupelių ir vandens santykis būtų vienodas,
262 Cal
Comments are closed